Se og lyt til eksempler på jazzmusikken


I det understående kan du lytte til forskellige former for lyd eksempler af den jazzmusik vi som eksempl kan spille. Vi kan meget mere, men nedenstående skulle gerne give dig en ide om musikken. Er det til lounge, bryllup, firma eller fest så kan vi bidrage til den stilart du ønsker. Du er altid velkommen til at kontakte hvis du søger noget konkret uanset om det skal være en trio, kvartet eller bigband.

Smilets nummer - Strasbourg


Et fantastisk nummer, som virker til alle former for arrangementer hvor smilet skal bringes frem. Hvem føler ikke lækkerheden når man hører Strasbourg?

Lyt til flere eksempler her


SEND GRATIS FORESPØRGSEL


et-tal

UDFYLD KONTAKTFORMULAREN

Benyt kontaktformularen og beskriv jeres arrangement. I sidder sikkert inde med en masse tanker i ønsker klarlagt. Skriv disse tanker til os, samt information om lokation i landet, antal af gæster til arrangementet og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne.

to-tal

VI MODTAGER DIN HENVENDELSE

Efter vi har modtaget din henvendelse over mail eller telefon får du tilsendt et skriftligt tilbud til gennemlæsning. Heri er beskrevet alt du skal vide når du booker hos Jazz-Band.dk.

tre-tal

VI ER MED FRA START TIL SLUT

Når jeres arrangement nærmer sig skriver vi til dig igen. Eventuelle ændringer tages højde for, andre ting bliver talt igennem. Bandet vil foretage et uformelt telefonopkald til jer for at hilse på samt snakke detaljerne igenne med jer, så alt er klarlagt inden arrangementet starter.