Hvilken løsning ønsker du?


Jazzband

Ønsker du et jazzband - En trio eller kvartet i 2-3 timer, som er bryllupsreception ofte tager, kan vi skræddersy en løsning til jer. Musikerne vil spille 3-4 sæts med små indlagte pauser. Sammen tager vi en dialog om hvilke musikere, der skal indgå i jazzbandet og hvilken stil, der skal spilles

Jazz DJ

En Jazz-DJ under receptionen kan være en styrke da DJ'en kan fortsætte under middagen og spille alsidigt dansemusik til festen. Så er DJ'en altså med hele dagen igennem.

Jazzmusiker

En solo jazzmusiker kan også være en løsning som alternativ løsning til helt jazzband. En jazzmusiker kan være en pianist, saxofonist, violinist eller guitarist, som spiller akustisk eller over egen medbragt baggrundsmusik. Simpel og elegant løsning

musikstilen

Musikstilen bærer præg af tilbagelænet og blød stemning. Under receptionen er jazz'en mere i fokus end under en middag. Dog skal volumen være et baggrundstæppe, så der er plads til at gæsterne kan tale sammen.

mød johan

Johan er én af vores dygtige jazz-saxofonister, som er uddannet på det danske kongelige musikkonservatorium. Johan spiller både solo til bryllupsmiddage, men også sammen med hans jazz-venner i en trio eller kvartet

HAN ELSKER JAZZ

priser - eksempler

SOLO MUSIKER

Fra 5.500,-

Solomusiker kan bookes i form af saxofonist, pianist, violinist, cellist, trompetist og en masse andre.

JAZZBAND - TRIO

Fra 9.500,-

Jazzband i form af en trio bestående af eksempelvis saxofon, klaver og bas.

JAZZBAND - KVARTET

Fra 12.000,-

Jazzband - kvartet med eksempelvis saxofon, bas, klaver, guitar/ trommer.


Transport er altid inklusiv i prisen

Erhvervsansvar- og arbejdsskadeforsikring

24 timers akut telefon

Eksempler på Musikstilen


Kendte sange der skaber den helt rigtige stemning. Kendte sange i jazz versioner krydret med souljazz, swingjazz, funky. Bossa nova, Musik af Frank Sinatra, Antonio Carlos Jobim og gamle danske sange som fx Fly me to the moon, I get a kick out of you, My one and only love, One note Samba, Forelsket i København, Hvorfor er lykken så lunefuld.

Lyt her - Strasbourg St. Denis


Et fantastisk nummer, som virker til alle former for arrangementer hvor smilet skal bringes frem. Hvem føler ikke lækkerheden når man hører Strasbourg?

LYT TIL MERE MUSIK HER

SEND FORESPØRGSEL PÅ JAZZ TIL BRYLLUPSRECEPTION


et-tal

UDFYLD KONTAKTFORMULAREN

Benyt kontaktformularen og beskriv jeres arrangement. I sidder sikkert inde med en masse tanker i ønsker klarlagt. Skriv disse tanker til os, samt information om lokation i landet, antal af gæster til arrangementet og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne.

to-tal

VI MODTAGER DIN HENVENDELSE

Efter vi har modtaget din henvendelse over mail eller telefon får du tilsendt et skriftligt tilbud til gennemlæsning. Heri er beskrevet alt du skal vide når du booker hos Jazz-Band.dk.

tre-tal

VI ER MED FRA START TIL SLUT

Når jeres arrangement nærmer sig skriver vi til dig igen. Eventuelle ændringer tages højde for, andre ting bliver talt igennem. Bandet vil foretage et uformelt telefonopkald til jer for at hilse på samt snakke detaljerne igenne med jer, så alt er klarlagt inden arrangementet starter.