Hvilken musiker i kirken?


Saxofonist

En saxofonist lyder smukt, men ser også utrolig smuk ud. I en kirke hvor der er lang rumklang, lyder en saxofonist utrolig smukt.

guitarist

Guitaren er et kendt instrument, som mange kender lyden af. En klassiker, der aldrig fejler og muligheden er mange i kombination med en sangerinde eller andet instrument.

Violinist

Violinisten kan spille når gæsterne ankommer eller spille smukke toner til når bruden går op ad gulvet. Violinen er en utrolig smuk oplevelse til kirken.

musikstilen i kirken

Typisk skal stilen være smuk og let. Mange har et eller flere numre som er "deres eget" og gerne vil have spillet disse. Vi kan altid gå i dialog omkring specikke numre.

mød johan

Johan er én af vores dygtige jazz-saxofonister, som er uddannet på det danske kongelige musikkonservatorium. Johan spiller både solo til bryllupsmiddage, men også sammen med hans jazz-venner i en trio eller kvartet

HAN ELSKER JAZZ

priser - eksempler

SOLO MUSIKER

Fra 5.500,-

Solomusiker kan bookes i form af saxofonist, pianist, violinist, cellist, trompetist og en masse andre.

JAZZBAND - TRIO

Fra 9.500,-

Jazzband i form af en trio bestående af eksempelvis saxofon, klaver og bas.

JAZZBAND - KVARTET

Fra 12.000,-

Jazzband - kvartet med eksempelvis saxofon, bas, klaver, guitar/ trommer.


Transport er altid inklusiv i prisen

Erhvervsansvar- og arbejdsskadeforsikring

24 timers akut telefon

Eksempler på Musikstilen


Når man booker jazz i kirken er det ofte en enkelt eller to musikere, som spiller i kirken. Ofte har i som brudepar 2-3 sange, der skal spilles i løbet af den halvetimes tid vielsen tager. Vi tager en snakken om hvilken konstellation, som passer bedst til jeres behov. Hvis man have en duo eller trio, som spiller smukke og afslappende toner mens gæsterne ankommer i kirken, kan dette også arrangeres.

Lyt her - Strasbourg St. Denis


Et fantastisk nummer, som virker til alle former for arrangementer hvor smilet skal bringes frem. Hvem føler ikke lækkerheden når man hører Strasbourg?

LYT TIL MERE MUSIK HER

SEND FORESPØRGSELPÅ JAZZmusiker i kirken


et-tal

UDFYLD KONTAKTFORMULAREN

Benyt kontaktformularen og beskriv jeres arrangement. I sidder sikkert inde med en masse tanker i ønsker klarlagt. Skriv disse tanker til os, samt information om lokation i landet, antal af gæster til arrangementet og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne.

to-tal

VI MODTAGER DIN HENVENDELSE

Efter vi har modtaget din henvendelse over mail eller telefon får du tilsendt et skriftligt tilbud til gennemlæsning. Heri er beskrevet alt du skal vide når du booker hos Jazz-Band.dk.

tre-tal

VI ER MED FRA START TIL SLUT

Når jeres arrangement nærmer sig skriver vi til dig igen. Eventuelle ændringer tages højde for, andre ting bliver talt igennem. Bandet vil foretage et uformelt telefonopkald til jer for at hilse på samt snakke detaljerne igenne med jer, så alt er klarlagt inden arrangementet starter.