JAZZ TIL RECEPTION

Skal du holde en uformel reception og ønsker at have et jazzband til at skabe en hyggelig baggrundsstemning, så er denne løsning helt rigtig til dig

KLIK HER OG LÆS MERE

JAZZ UNDER MIDDAG

Under en skøn middag er et jazzband med til at løfte stemningen. De spiller ikke for højt men lægger et blødt baggrundstæppe. Altid en smilende oplevelse blandt gæsterne.

KLIK HER OG LÆS MERE

JAZZ TIL FØDSELSDAG

Inviterer man sine venner og familie til fødselsdag og har indlagt en velkomst er jazzbandet en skøn samtalestarter. Gæster ankommer til skønne toner og en festligheden er lagt godt fra kaj.

KLIK HER OG LÆS MERE

Jazz til reception


Hos Jazz-Band.dk kan du booke jazz til reception, jubilæum, et lille afbræk eller hvad anledningen nu end måtte være. Alt efter behovet kan vi still med en jazztrio eller jazzkvartet. Skal det holdes til et minimum kan vi stille med en Jazz-DJ eller solo jazz-musiker, som spiller akustisk.

jazz til fødselsdag


Jazz til fødselsdag kommer i mange størrelser og varianter. Skal du have et jazzband til velkomsten, eller skal du have jazz under middagen, måske endda jazz til festen, ja så kan vi levere den rigtige løsning.

Jazz under middagen


Under middagen er det skønt med noget baggrundsmusik, så der ikke føles "tomt". Afslapende musik i samtaleniveau, så der er plads til at tale men samtidig også muligt at nyde tonerne fra den jazz-konstellation som du nu føler vi skal levere.

RING TIL OS


Udover typerne af arrangementer listet herover, kan vi bidrage til en lang række af andre typer af festligheder. Ring til os og lad os høre hvilken festlighed du står med og vi vil hjertens gerne komme med ideer og forslag så vi rammer dine ønsker og tanker.

se video anmeldelse


Carsten Jensen - Privat jazzarrangement

Lyt her - Strasbourg St. Denis


Et fantastisk nummer, som virker til alle former for arrangementer hvor smilet skal bringes frem. Hvem føler ikke lækkerheden når man hører Strasbourg?

LYT TIL MERE MUSIK HER

SEND DIN FORESPØRGSEL I DAG

et-tal

UDFYLD KONTAKTFORMULAREN

Benyt kontaktformularen og beskriv jeres arrangement. I sidder sikkert inde med en masse tanker i ønsker klarlagt. Skriv disse tanker til os, samt information om lokation i landet, antal af gæster til arrangementet og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne.

to-tal

VI MODTAGER DIN HENVENDELSE

Efter vi har modtaget din henvendelse over mail eller telefon får du tilsendt et skriftligt tilbud til gennemlæsning. Heri er beskrevet alt du skal vide når du booker hos Jazz-Band.dk.

tre-tal

VI ER MED FRA START TIL SLUT

Når jeres arrangement nærmer sig skriver vi til dig igen. Eventuelle ændringer tages højde for, andre ting bliver talt igennem. Bandet vil foretage et uformelt telefonopkald til jer for at hilse på samt snakke detaljerne igenne med jer, så alt er klarlagt inden arrangementet starter.