Er du til jazz og elsker at danse?


Jazz til fest

Sæt gang i dansegulvet på den fede oldschool måde med ægte dansabel livejazz. Glemt alt om house, 70'er funk og Kim Larsen slagere, men fest i stedet til lyden af ægte jazzband med masser af blæs, heftige tromme-soli og den helt rigtige soul. Der spilles kendte klassikere med bl.a. Frank Sinatra og Ray Charles og brudevalsen kan sågar ønskes i en jazz version.

Stort eller småt

Det kan være alt fra 4-18 mands stort orkester. Big band, kvartet med piano/guitar, bas, saxofon, vokal evt. trommer. Stilen er Swing jazz, bigband, souljazz, jazzens klassikere, kendte sange i jazz versioner, New Orleans jazz. Frank Sinatra, Ray Charles, Aretha Franklin, Glen Miller, Count Basie, Dr. John, Neville Brothers

mød johan

Johan er én af vores dygtige jazz-saxofonister, som er uddannet på det danske kongelige musikkonservatorium. Johan spiller både solo til lounge-arrangementer, men også sammen med hans venner hvor de vælter dansegulvet med jazz til fest

priser - eksempler

JAZZBAND - TRIO

Fra 5.500,-

Solomusiker kan bookes i form af saxofonist, pianist, violinist, cellist, trompetist og en masse andre.

JAZZBAND - KVARTET

Fra 9.500,-

Jazzband i form af en trio bestående af eksempelvis saxofon, klaver og bas.

BIG BAND

Fra 12.000,-

Jazzband - kvartet med eksempelvis saxofon, bas, klaver, guitar/ trommer.


Transport er altid inklusiv i prisen

Erhvervsansvar- og arbejdsskadeforsikring

24 timers akut telefon

Lyt her - Strasbourg St. Denis


Et fantastisk nummer, som virker til alle former for arrangementer hvor smilet skal bringes frem. Hvem føler ikke lækkerheden når man hører Strasbourg?

LYT TIL MERE MUSIK HER

se video anmeldelse


Carsten Jensen - Privat jazzarrangement

Modtag gratis tilbud på jazz til fest


et-tal

UDFYLD KONTAKTFORMULAREN

Benyt kontaktformularen og beskriv jeres arrangement. I sidder sikkert inde med en masse tanker i ønsker klarlagt. Skriv disse tanker til os, samt information om lokation i landet, antal af gæster til arrangementet og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne.

to-tal

VI MODTAGER DIN HENVENDELSE

Efter vi har modtaget din henvendelse over mail eller telefon får du tilsendt et skriftligt tilbud til gennemlæsning. Heri er beskrevet alt du skal vide når du booker hos Jazz-Band.dk.

tre-tal

VI ER MED FRA START TIL SLUT

Når jeres arrangement nærmer sig skriver vi til dig igen. Eventuelle ændringer tages højde for, andre ting bliver talt igennem. Bandet vil foretage et uformelt telefonopkald til jer for at hilse på samt snakke detaljerne igenne med jer, så alt er klarlagt inden arrangementet starter.