Hvilken løsning ønsker du?


Jazzband til velkomst

Ønsker du et jazzband under velkomsten - En trio eller kvartet i 45-60 minutter, kan vi skræddersy en løsning til jer. Musikerne vil spille hele velkomsten igennem og sammen tager vi en dialog om hvilke musikere, der skal indgå i jazzbandet og hvilken stil, der skal spilles.

Jazz DJ

En Jazz-DJ under receptionen kan være en styrke da DJ'en kan fortsætte og eventuelt spille videre hvis receptionen skulle udvikle sig til fest. Jazz DJ starter ofte med lækker bossa og jazzede toner. Derfra over i meres kendt og dansabelt musik

Jazz under middagen

Et lille jazzband under middagen kan spille bløde og lækre toner i afdæmpet lydniveau. Fungerer som et baggrundstæppe under fødselsdagsmiddagen - Simpel og elegant løsning

Jazz til fest

Skal din fødselsdag have et jazzband til fest og dans, så kan vi lave den perfekte løsning. Alt fra 4 musikere til 18 mands bigband kan skræddersyes til jeres ønsker

mød johan

Johan er én af vores dygtige jazz-saxofonister, som er uddannet på det danske kongelige musikkonservatorium. Johan spiller både solo til fødselsdagsmiddage, receptioner, men også sammen med hans jazz-venner i en trio eller kvartet til fest

HAN ELSKER JAZZ

priser - eksempler

SOLO MUSIKER

Fra 5.500,-

Solomusiker kan bookes i form af saxofonist, pianist, violinist, cellist, trompetist og en masse andre.

JAZZBAND - TRIO

Fra 9.500,-

Jazzband i form af en trio bestående af eksempelvis saxofon, klaver og bas.

JAZZBAND - KVARTET

Fra 12.000,-

Jazzband - kvartet med eksempelvis saxofon, bas, klaver, guitar/ trommer.


Transport er altid inklusiv i prisen

Erhvervsansvar- og arbejdsskadeforsikring

24 timers akut telefon

Eksempler på Musikstilen


Alt afhængig af den løsning du vælger til den fødselsdag, vil musikstilen bære præg kendte sange der skaber den helt rigtige stemning. Kendte sange i jazz versioner krydret med souljazz, swingjazz, funky. Bossa nova, Musik af Frank Sinatra, Antonio Carlos Jobim og gamle danske sange som fx Fly me to the moon, I get a kick out of you, My one and only love, One note Samba.

Lyt her - Strasbourg St. Denis


Et fantastisk nummer, som virker til alle former for arrangementer hvor smilet skal bringes frem. Hvem føler ikke lækkerheden når man hører Strasbourg?

LYT TIL MERE MUSIK HER

se video anmeldelse


Carsten Jensen - Privat jazzarrangement

Modtage gratis tilbud på jazz til fødselsdag


et-tal

UDFYLD KONTAKTFORMULAREN

Benyt kontaktformularen og beskriv jeres arrangement. I sidder sikkert inde med en masse tanker i ønsker klarlagt. Skriv disse tanker til os, samt information om lokation i landet, antal af gæster til arrangementet og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne.

to-tal

VI MODTAGER DIN HENVENDELSE

Efter vi har modtaget din henvendelse over mail eller telefon får du tilsendt et skriftligt tilbud til gennemlæsning. Heri er beskrevet alt du skal vide når du booker hos Jazz-Band.dk.

tre-tal

VI ER MED FRA START TIL SLUT

Når jeres arrangement nærmer sig skriver vi til dig igen. Eventuelle ændringer tages højde for, andre ting bliver talt igennem. Bandet vil foretage et uformelt telefonopkald til jer for at hilse på samt snakke detaljerne igenne med jer, så alt er klarlagt inden arrangementet starter.