BRYLLUPSMIDDAGEN

Jazz under bryllupsmiddagen kan skabe en hyggelig stemning blandt gæsterne. Læs mere om de forskellige løsninger

KLIK HER OG LÆS MERE

BRYLLUPSRECEPTIONEN

Læs mere om Jazz til reception, velkomster, jubilæum, middagsselskaber, fødselsdag eller bare fordi du har lyst.

KLIK HER OG LÆS MERE

JAZZMUSIKER I KIRKEN

Har I et specielt nummer, som betyder for meget for jer som par? Så kan man booke en jazzmusiker, der kan spille nummeret i kirken

KLIK HER OG LÆS MERE

JAZZMUSIKER I KIRKEN


Hos Jazz-Band.dk kan du booke jazz til dit kommende bryllup. Vi kan hjælpe inden for diverse faser af bryllupsdagen. I kirken kan der være behov for en eller flere jazzmusikere spiller nogle numre. Det kan være et specielt nummer I sammen har, der skal spilles mens i som nybagt ægtepar går ned i kirkegulvet.

LÆS MERE HER

BRYLLUPSMIDDAG


Et jazzband eller en jazzmusiker til bryllupsmiddagen er en god måde at have underlægningen igennem de mange timer en bryllupsmiddag ofte tager. Det giver gæster noget at tale om og lytte til i de perioder hvor man spiser en lækker middag.

LÆS MERE HER

BRYLLUPSRECEPTION


Efter en smuk vielse, er der ofte nogle timer inden i går til middagen. Disse timer kalder man ofte for bryllupsreception, hvor der er ideelt med et lille jazzband på 3-4 personer. Det giver en god underlægning og stemningsfyldt minde fra receptionen.

LÆS MERE HER

RING TIL OS


Søger du inspiration til noget inden for jazz'ens verden, men ikke står her. Så giv os et ring og vi tager en uddybende snakken om hvordan vi kan hjælpe dig. Vi har prøvet lidt af hvert og mon ikke vi kan hjælpe med din unikke forespørgsel.

KONTAKT OS HER

SEND DIN FORESPØRGSEL I DAG

et-tal

UDFYLD KONTAKTFORMULAREN

Benyt kontaktformularen og beskriv jeres arrangement. I sidder sikkert inde med en masse tanker i ønsker klarlagt. Skriv disse tanker til os, samt information om lokation i landet, antal af gæster til arrangementet og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne.

to-tal

VI MODTAGER DIN HENVENDELSE

Efter vi har modtaget din henvendelse over mail eller telefon får du tilsendt et skriftligt tilbud til gennemlæsning. Heri er beskrevet alt du skal vide når du booker hos Jazz-Band.dk.

tre-tal

VI ER MED FRA START TIL SLUT

Når jeres arrangement nærmer sig skriver vi til dig igen. Eventuelle ændringer tages højde for, andre ting bliver talt igennem. Bandet vil foretage et uformelt telefonopkald til jer for at hilse på samt snakke detaljerne igenne med jer, så alt er klarlagt inden arrangementet starter.