JESPER PEDERSEN

Jesper er ejer, projektleder og står for den daglige drift. Han tager sig af din henvendelse når du ringer eller skriver til os. Her vil vi tale dine ideer og tanker igennem, så vi kan skræddersyr den løsning, som passer bedst til arrangementet.

JOHAN

Vi kalder Johan for "specialisten" - Der er ting han ved om Jazz som man ikke troede fandtes. Hvert år tager han til New Orleans Jazzfestival for at få nyt input. Johan er konsulent og uddannet for det kongelige danske musikkonservatorium. Han er udøvende jazzmusiker og spiller saxofon som sit hovedinstrument.

MADS

Mads er projektleder og vinyl DJ og spiller på den klassiske Technics 1210 pladespiller hvor soul, funk og jazz bliver kastet på vinylen.

kontakt jazz-band.dk

KONTAKTINFO

Vores Jazz løsninger


bryllup


Find den rigtig jazz løsning til dit bryllup. Alt fra middag, reception eller i kirken - Klik ind og læs mere om din løsning

KLIK HER

lounge


Skal du holde reception, middag, eller lounge event kan vi sammensætte den rigtige jazz løsning

KLIK HER

fest


Skal der festes og danses, så kan vi levere et sprudlende jazzband til festligheden. Fra 4-18 mand løsninger kan skræddersyes til dig

KLIK HER

jazzmusiker


Søger du en speciel jazzmusiker til et konkret formål så har vi saxofonister, pianister, og mange flere

KLIK HER

skriv til os


et-tal

UDFYLD KONTAKTFORMULAREN

Benyt kontaktformularen og beskriv jeres arrangement. I sidder sikkert inde med en masse tanker i ønsker klarlagt. Skriv disse tanker til os, samt information om lokation i landet, antal af gæster til arrangementet og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne.

to-tal

VI MODTAGER DIN HENVENDELSE

Efter vi har modtaget din henvendelse over mail eller telefon får du tilsendt et skriftligt tilbud til gennemlæsning. Heri er beskrevet alt du skal vide når du booker hos Jazz-Band.dk.

tre-tal

VI ER MED FRA START TIL SLUT

Når jeres arrangement nærmer sig skriver vi til dig igen. Eventuelle ændringer tages højde for, andre ting bliver talt igennem. Bandet vil foretage et uformelt telefonopkald til jer for at hilse på samt snakke detaljerne igenne med jer, så alt er klarlagt inden arrangementet starter.