Kontakt Jazz-Band.dk


Vi sidder altid klar til at kunne hjælpe med din forespørgsel, booking eller hvad du nu end måtte sidde ind med. Du kan ringe eller maile til os og vi vil besvare din henvendelse så hurtigt som muligt.

71 99 12 72

Ring til os og vi vil gøre alt for at besvare dine spørgsmål. Uanset hvad det drejer sig vil vi glæde os til at høre fra dig.

INFO@JAZZ-BAND.DK

Vil du hellere sende en E-mail er også meget velkommen til dette. Vi svarer gerne inden for 6-8 timer på din henvendelse.

velkommen

her bor vi

Jazz-Band.dk
Refshalevej 163A 1. th
1432 København K.

Brug kontaktformularen


et-tal

UDFYLD KONTAKTFORMULAREN

Benyt kontaktformularen og beskriv jeres arrangement. I sidder sikkert inde med en masse tanker i ønsker klarlagt. Skriv disse tanker til os, samt information om lokation i landet, antal af gæster til arrangementet og de andre små ting som er så vigtigt for detaljerne.

to-tal

VI MODTAGER DIN HENVENDELSE

Efter vi har modtaget din henvendelse over mail eller telefon får du tilsendt et skriftligt tilbud til gennemlæsning. Heri er beskrevet alt du skal vide når du booker hos Jazz-Band.dk.

tre-tal

VI ER MED FRA START TIL SLUT

Når jeres arrangement nærmer sig skriver vi til dig igen. Eventuelle ændringer tages højde for, andre ting bliver talt igennem. Bandet vil foretage et uformelt telefonopkald til jer for at hilse på samt snakke detaljerne igenne med jer, så alt er klarlagt inden arrangementet starter.